©  Foto:

Hotel Sanders

Hotel Sanders giver dig ægte hygge kombineret med dansk design, personlig service og en hjemlig følelse, og rummer en glimrende restaurant og cocktailbaren TATA. Et sted du har svært ved at slippe igen.

Bagved den gamle scene på Det Kongelige Teater ligger det hyggeligste og afslappede femstjernede luksus Hotel Sanders. Ejeren Alexander Kølpin, tidligere kåret til verdens bedste mandlige danser, har en ambition om at få Sanders til at føles med som et hjem end et hotel. Det et nede på jorden og som at træde ind i et teater - gæsterne er i fokus, mens scenografi og interiør fuldender oplevelsen.

Servicen er en af grundene til, at Sanders stiger til et højere niveau og skiller sig ud fra andre luksushoteller. Personalet er elegant og velklædt, og de er der for at få dig til at føle dig hjemme og anbefale deres yndlingssteder i byen. De tager deres personlig med på arbejde, og det kan du som gæst mærke. Du føler dig velkommen, så meget at du formentlig ikke har lyst til at rejse igen.

Det klassiske og historiske hotel består af 5 sale og i alt 52 værelser med alt fra tog kupé-inspirerede rum til Sanders Apartments, der minder om store københavnske lejligheder. Overalt er lyset varmt og dæmpet, og du vil finde en pejs i næsten alle rum. Al interiør er specielt designet til Sanders med brede senge og vævede tæpper. Udover alle disse værelser er der en vinterhave på femte sal med udsigt til nattehimlen. Der er også en Tata cocktail bar og restauranten Sander's Kitchen, der serverer økologiske, lokale og hjemmelavede delikatesser for både gæster og besøgende. Et andet højdepunkt er deres morgenmad. Der er intet menukort - du bestiller bare, hvad du har lyst til.