Gå til indhold
©  Foto:

DCU-Camping Hornbæk

Moderne familiecamping tæt på skov og strand

DCU-Camping Hornbæk er en moderne familieplads med en unik beliggenhed i forhold til Nordsjællands dejlige natur: Tæt ved Hornbæk Plantage og med kun 800 m. til den dejligste badestrand med sand og høje klitter. Pladsen har i de seneste år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag med gode faciliteter og rummelig opholdsbygning.

Helårsåben campingplads
Hornbæk Camping er åben hele året fra d. 1. januar – 31. december. Mange gæster kommer fra det storkøbenhavnske område, men pladsen er også en yndet transitplads for svenske og norske campister.

Hornbæk – en dejlig badeby med historie
Hornbæk var oprindelig et lille fiskerleje på Nordkysten, som i 1800-tallet tiltrak københavnske kunstnere, senere kendt som Skagensmalerne. Efter kunstnerne kom turisterne, og Hornbæk blev en fashionabel badeby med kendte ansigter, Hornbæk Revyen m.m. I dag er Hornbæk en hyggelig badeby med en pragt fuld strand, lystbådehavn med atmosfære, gode restauranter og hyggelige caféer. Bysbarnet Ilse Jacobsen er internationalt kendt for sine gummistøvler, sko og tøj, og har foruden flere butikker også Kurbadet i Hornbæk.

Kort afstand til store kulturoplevelser
Hornbæk Camping ligger midt i naturen, men der er kun 45 km. til Københavns mange kulturtilbud og 12 km. til Helsingør, med Kronborg, M/S Museet for Søfart, færgeforbindelse til Sverige m.m.

Læs mere her