©  Foto:

Dzidra

Lige ved den travle og pulserende Nørrebrogade ligger Dzidra med lækker frokost og betagende kager. Stedet har en "if you know, you know"-stemning, og når du først kender det, glemmer du det aldrig.

Nogle ting forandrer sig altid, og nogle ting forbliver altid de samme. Dzida på Nørrebro har formået at gøre kombinere begge dele. Mens frokostmenuen ændrer sig fra uge til uge, forbliver kvaliteten af ingredienserne og den lækre smag og præsentation den samme.

Deres grillede ost og deres scones er altid på dagens menu og formår at være en udsøgt oplevelse hver gang. Dzidra bager lækre kager, som også skifter alt efter humør og årstid. Som de selv udtrykker det, vil de søde sager på menuen være "de nuttede ting, vi har lavet i løbet af dagen."

Man kan også købe lokalt fremstillede kitsch-varer, og der er ofte udstillet lokalt fremstillet kunst i det store vindue. Dzidra er indbegrebet af Nørrebro, hvor alle er velkomne, og hvor der er plads til, at små indiekunstnere kan vise deres kreationer frem. De har også arrangeret kagesalg for at støtte lokale velgørende formål.

Dzidra ligger lige ud til Nørrebrogade i rustikke omgivelser, hvor stemningen ofte er afhængig af vejret. På sommerdage står de store dobbeltdøre åbne og lukker sommerbrisen ind, og om vinteren er den danske "hygge" altid til stede.