Gå til indhold
©  Foto:

Fiskehuset Hornbæk

Velkommen til Fiskehuset Hornbæk

Vi kan tilbyde et stort udvalg af friske fisk, skaldyr og friske røgvarer fra eget røgeri, samt delikatesser og en række hjemmelavede salater. Vi er især kendt for vores lækre hjemmelavede krabbesalat og nok de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller på hele Sjælland.

Vi har næsten altid levende danske såvel som canadiske hummere, som vi gerne både koger og flækker, så de er lige klar til servering. De er altid velkommen til at ringe og bestille, eller komme og udvælge selv. Både danske og franske østers vil næsten altid være at finde i vores store velassorterede disk. I sæsonen har vi altid levende fjordrejer og vi håndpiller selv. Vi kan desuden tilbyde både levende danske og armenske krebs.

Fiskehusets cafe, Cafe Havnekontoret, holder åben hele året og som noget nyt kan man også sidde indenfor og spise sin mad og nyde den flotte udsigt over havnebassinet. Cafeen tilbyder et stort udvalg i varme og kolde retter, f.eks. hjemmelavede fiskefrikadeller med rugbrød, varm røget laks med sauce verte, salat og flute, indbagte rejer med hvidløgsdressing, fiskefilet m. pommes frites m.m.