Gå til indhold
©  Foto:

Frilandsmuseet

Det udendørs Frilandsmuseet er et af verdens største og ældste åbne museer og et spændende sted til at forstå danskernes tilværelse gennem tiden. I efterårsferien vender Halloween tilbage på Frilandsmuseet med væsner fra den nordiske folketro, der har overtaget museet.

Frilandsmuseet er tilknyttet Nationalmuseet, og ligger lige nord for København er et af de største og ældste åbne museer i verden. Museet huser mere end 50 originale gårde, møller og huse fra perioden 1650-1940.

Bygningerne er samlet på et stort areal, og de er blevet genopbygget med omliggende haver og landskaber. På den måde får de besøgende et autentisk indtryk af historien og miljøet, der hørte til de enkelte gårde og landejendomme.

På museet er der samlet bygninger fra hele Danmark, fra Skåne og fra Færøerne, og de fortæller historier fra hverdagen og til fest for folk på landet gennem de sidste 350 år. 

Aktiviteter i ferierne
Hold øje med museets hjemmeside og, for at se hvilke særlige aktiviteter og udstillinger - ofte for hele familien - som museet traditionen tro laver ved højtider og ferier. Vær opmærksom på andre priser i højtiderne.