Grøn oplevelse
©  Foto:

Gaza Grill Kødbyen

Gaza Grill er et autentisk Arabisk og Økologisk spisehus, baseret på originale
familieopskrifter fra Palæstina, med en dyb kærlighed til det rige Mellemøstlige køkken, fællesspisning og deleretter.

På Gaza Grill er alt 90-100% økologisk, så lokalt, traditionelt, hjemmelavet og
frisklavet som muligt, og vores brød er bagt med bæredygtigt dansk mel fra valsemøllen.
Udover at oksekød, kylling og halloumi ost er dansk produceret med
garanteret dyrevelfærd, så er alle leverandører også økologisk certificeret. Derudover anbefales det i øvrigt at prøve deres lækre falafel og de andre veganske eller vegetariske mezze sideretter. Gaza Grill får deres strøm kommer fra natur energi og arbejder så vidt muligt kun med bionedbrydelige emballager, FSC certificerede tryksager, svanemærkede rengøringsmidler og helt uden madspild.
Alle dips er 100% veganske, og falafel, blomkål og pomfritter dybsteges i en
dagsfrisk økologisk rapsolie som der ikke tilberedes andet i.

Udover restauranten i Kødbyen har Gaza Grill også en restaurant på Nørrebro.