©  Foto:

Guidede ture på Nordisk Film

Hvis du interesserer dig for dansk film, så er en guidet tur på Nordisk Film i Valby i København nok lige noget for dig.

Nordisk Film blev grundlagt i 1906. Deres filmstudier ligger i Valby i København, hvor de omkringliggende gader også ofte er blevet inddraget som kulisse i danske film.

Oplev den fascinerende filmverden helt tæt på, når du bliver ført bag kulisserne på Nordisk Film på en guidet rundvisning. Du vil blive indviet i filmlegender, anekdoter, røverhistorier, filmtricks, og hvad der egentlig foregår bag kameraet, når en film bliver til.

Nordisk Film står bag nogle af Danmarks største film, tv-programmer, talkshows, reklamer og musikvideoer, og turene varer omkring en time og et kvarter.

Book billetter i forvejen

Alle ture skal bookes i forvejen. Det er ikke muligt blot at møde op. Der skal være mindst 10 personer på en tur i hverdagene. Ved færre end 10 personer, er det muligt at bestille en tur i weekenderne.

Rundvisningerne kan ud over dansk også tilbydes på engelsk, men husk at kontakte Nordisk Film inden, hvis turen skal foregå på engelsk.