©  Foto:

Helsingør Ferieby

Helsingør Ferieby er et familieferiecenter beliggende i et smukt skovområde med en fantastisk udsigt over Øresund og Sverige. 

Helsingør Ferieby er det perfekte base for familier, hvorfra de kan udforske de enestående naturskønne områder, Nordsjælland har at byde på.  

Feriebyen blev bygget i 1959 i udkanten af Helsingør - på et skovklædt naturområde ned mod Øresund og med udsigt mod Kullen, Helsingborg og Helsingør. Ferieområdet består af 40 individuelle nyrenoverede huse, som alle er 42 m2 store, røgfrie og har plads til op til seks personer. 

 

Vidtstrækkende vildmark 

Helsingør Ferieby dækker et område på 68.000 m2 rendyrket naturskønhed, så der er masser af plads til at strække benene, lege og slappe af. Tog og busser kører næsten direkte til døren, og der er gratis parkering. På stedet finder du legepladser, bålpladser, en fredfyldt sø i skoven, en nybygget petanquebane og en reception, hvor du altid kan få hjælp til, hvad end du måtte have brug for. 

Feriestedet ligger kun 400 meter fra den nærmeste strand, og der er også en fantastisk, naturskøn løberute, hvis du føler dig aktiv. Der er også indkøbsmuligheder i nærheden, så du kan tanke feriehuset op med alt, hvad I har brug for. Med sin blanding af klassisk, enkelt dansk design, lokale atmosfære og naturlige skønhed er Helsingør Ferieby en skjult perle, som garanteret vil gå lige i hjertet på alle de, som er taget hertil for at lade batterierne op og nyde livet. 

Huse i Helsingør Ferieby kan lejes gennem Dansk Folkeferie - læs mere på www.folkeferie.dk.