Grøn oplevelse
©  Foto:

Helsingør Svømmehal

Helsingør Svømmehal giver mulighed for svømning og motion for alle, men er også åben for svømning og motion i samarbejde med forskellige klubber.

Vandrutsjebane, vipper og legetøj

I Helsingør Svømmehal er der en stor vandrutsjebane på 50 meter, der er åben i den almindelige åbningstid. Der er både 1, 3 og 5 metervipper. Desuden er der legetøj, som frit kan benyttes i den almindelige åbningstid.

Især for de små
Et særligt babybassin med en vanddybde på 1,1 meter og med en vandtemperatur på 34 grader, giver ideelle bademuligheder for små børn ifølge med forældre eller andre voksne. I den almindelige åbningstid er der kun adgang i babybassinet for børn til og med 4 år, og børn skal ledsages af voksne. Ved indgangen kan du købe specielle babybadebukser, bleer, armvinger, svømmebælter etc.

Motionssvømning
Du kan dyrke motionssvømning i et 50 meters bassin. Når der er motionssvømning, må der ikke bruges vinger, korkbælter, måtter eller lignende. Vandrutsjebanen er lukket, og der må ikke springes fra vipperne. Laveste vanddybde er 1,7 meter.

De angivne åbningstider er for alle, derudover er der motionssvømning morgen og aften. Læs mere på svømmehallens hjemmeside svommehallen.helsingor.dk