©  Foto:

Home of Carlsberg

Udforsk historien om "Probably the best beer in the world". Home of Carlsberg er en unik oplevelse, der fortæller et stykke unik Danmarks historie på en ny og fængslende måde.

Home of Carlsberg er mere end bare et museum. Home of Carlsberg er en oplevelse og attraktion placeret i hjertet af J.C. Jacobsens første bryggeri på Valby Bakke. Attraktionen udfolder Carlsberg-familiens fortid, nutid og fremtid gennem en stor interaktiv udstilling, og giver gæsterne mulighed for at se, høre og smage historien om J.C. Jacobsen og hans familie.

I udstillingen kommer du på en rejse, hvor både humle, historie og hurlumhej ligger for besøget. Du vil kunne prøve at brygge din egen øl på en skærm, danse i en bajer, dufte til ingredienser, se gamle Carlsberg reklamer gennem tiden og ikke mindst opleve den enormt imponerende flaskesamling i kælderen, hvor flasker fra hele verden er samlet. 

Fik vi nævnt at du til sidst får en øl eller sodavand, som er inkluderet i billetprisen? Det er den perfekte måde at afslutte sin tur i Home of Carlsberg på. Du kan også tage en tur i deres flotte butik, hvor alt fra ølglas, personlige gaver og plakater kan købes med hjem.

Home of Carlsberg er ikke blot for øl-entusiasten, eller museums-elskeren. Den kulturelle attraktion omfatter også et historisk og fredet område med restaurant og bar, mulighed for at opleve hestestalden med de majestætiske bryggerheste, arkitektoniske bygninger, ølsmagninger samt guidede ture i de gamle kældre, som vil afsløre gamle hemmeligheder og historier.