©  Foto:

Hotel Bretagne

Et klassisk dansk badehotel med 23 luksuriøse værelser og suiter med eget badeværelse, der tager dig tilbage til de gyldne dage, hvor Hornbæk blev betragtet som en juvel på den nordsjællandske riviera.

Der var en tid, hvor Hornbæk var kendt som "Lysets by", et populært ferieresort for velhavende borgere, der søgte ro ved havet og luksuriøs indkvartering. Hotel Bretagne blev grundlagt i 1939 og gør sit bedste for at genskabe denne tid med en klassisk dansk badehotel-oplevelse. 

Antallet af værelser er blevet reduceret en smule siden dets storhedstid for at kunne lave alle værelser en suite, såvel som for at gøre plads til nogle smukke, rummelige deluxe-værelser og suiter. I dag er der 23 smukke værelser indrettet i den bedste gustavianske stil, de fleste med udsigt over Hornbæk Sø og havet. 

 

Bo i tidløs stil 

Under dit ophold på Hotel Bretagne kan du nyde sæsonens råvarer i en kombination af franske og nordiske retter i restauranten og baren - med en vidunderlig panoramaudsigt over Hornbæk Sø. Ved siden af restauranten ligger den største af tre terrasser, hvor middage og drinks kan nydes hele sommeren. For enten aften- eller a la carte-menuoplevelser, skal du huske at booke på forhånd.  

Har du altid haft lyst til at holde en eksklusiv fest ved havet i elegante omgivelser med enestående service? Så er Hotel Bretagne den perfekte venue til dit bryllup eller en anden god fest. Hotellet har forskellige fest- og konferencelokaler, som er ideelle til gruppeaktiviteter. Vælg mellem en række underholdningspakker, eller sammensæt din egen fest, f.eks. for dit firma.  

Hotel Bretagne har omgivelserne, udsigten og den gastronomiske ekspertise til at gøre dit ophold til indbegrebet af en fantastisk og luksuriøs oplevelse.