Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Bryggen Guldsmeden

Kombinationen af nyt nordisk design og den afslappede Bali-stemning har resulteret i Hotel Bryggen Guldsmeden, der fokuserer på en bæredygtig og luksuriøs oplevelse.

I hjertet af Islands Brygge ligger Hotel Guldsmeden, som får dig til at føle, at du er trådt ind i et nyt univers, hvor alle områder, både inde og ude. Det ligger i gåafstand fra Islands Brygges havnefront, hvor besøgende og lokale samles på de varme dage for at bade og nyde livet. Hotellet har en pool i Bali-stil, som er lukket for offentligheden, så du kan slappe af og tage en svømmetur i mere private omgivelser. Der er også en sauna og et dampbad, som skaber de perfekte rammer for en afslappende dag eller bare for at slappe af, inden man tager ud og udforsker København.

Hotellet har 211 værelser, hvor der er kælet for alle detaljer. Alle tekstiler er lavet af bæredygtige genbrugs- og øko-materialer, og bruserne er udvilket til at spare på vandet. Madrasser, dyner og puder er lavet af fairtrade, naturlige og ikke-giftige materialer, men stadig med vægt på komfort.

Hotellet har også et veludstyret fitnesscenter, så du kan få trænet. Det er et kæledyrsvenligt hotel, så du kan tage dine bedste pelsede venner med under dit ophold.

Hotellets restaurant, Restaurant Sole Factory, serverer både lækre snacks, drinks og middage, hvor hver eneste ingrediens er økologisk. Du må ikke gå glip af deres signaturmorgenmad, som består af friske og økologiske råvarer, og som vil gøre dig mæt, inden du går på opdagelse i alt, hvad byen har at byde på.