Gå til indhold
©  Foto:

Il Buco

Gemt inde I et gammelt pakhus på Islands Brygge gemmer italieneren Il Buco sig. Rustik atmosfære, gode råvarer og en hyggelig stemning danner rammen om en a byens bedste og mest autentiske italienske spisesteder.

Hvad der udefra ligner en rustik lagerbygning er en sand italiensk drøm, når man træder indenfor. Bordene står tæt stuvet sammen i det dunkle lokale, der om aftenen er lyst op at de mange stearinlys. Det åbne køkken lader gæsterne få et indblik i, hvordan den simple og lækre italienske mad bliver til.

Om dagen agerer Il Buco både bageri, morgenmadscafe og frokostrestaurant. De bager deres eget brød og croissanter, som desuden leveres til et udvalg af byens bedste cafeer. Frokosten består i hovedparten af hjemmelavet pasta, sandwiches og alskens snacks og charcuteri. I sommermånederne kan de store vinduer åbnes ud imod gården, hvor der også serveres.

Om aften serveres fyldige og solide italienske retter, uden at det bliver for tungt. Il Buco har selv kontakt til alle deres leverandører, der kommer fra både Italien og Danmark. Menuen ændrer sig efter sæsonens udbud af råvarer og er hovedsageligt økologisk.

Il Buco har desuden restauranten La Banchina på Refshaleøen.

Get Social: