Gå til indhold
©  Foto:

Ismageriet

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

Udenfor kan du nyde isen på den sydvendte terrasse, som bl.a. er møbleret med klassiske Brunswick bowlingbænke. Der er til tider travlt i det lille ishus, og køen kan være lang. Men det er hele ventetiden værd.

Isen er mælkebaseret, let, cremet og velsmagende. Udvalget varierer i løbet af året, alt efter hvad der er i sæson, men du finder altid klassikkere som chokolade, nougat, amarena kirsebær, pistacie og kokos i frysedisken.

Friske (mælkefri og veganske) sorbetter fremstilles med friskplukkede bær og frugter fra Amager Fælled og de mange omkringliggende haveforeninger.

Isen kan købes i vafler, bægere, 0.75-2-liters bokse og i imponerende islagkager, som med garanti vækker opsigt til hverdags- , fødselsdags-, eller nytårsfesten.

Kvalitetsis hele året rundt

Om efteråret sniger en lidt tungere isvintervariant med Baileys sig vej ned i isdisken, og i ugerne op til årsskiftet produceres en særlig nytårsis – champagnesorbet – fremstillet på basis af tør cava.

Et ekstra plus ved Ismageriets is er ikke blot, at den fremstilles med økologisk mælk. Den mørke chokolade, som bl.a. anvendes i chokoladeisen, er både økologisk og fair trade. Og deres produkter indeholder så lav en fedtprocent og så få tilsætningsstoffer som mulig.

Priserne på isen starter på DKK 20 og går op til DKK 47 for fire kugler. Toppings koster DKK 3.

Teksten er leveret af isdamen.dk.