©  Foto:

Ismageriet

Ismageriet på Amager og i Søborg byder på frisklavet, italiensk is som produceres i små mængder gennem hele dagen i den lille, charmerende butiks baglokale.

Udenfor kan du nyde isen på den sydvendte terrasse, som bl.a. er møbleret med klassiske Brunswick bowlingbænke. Der er til tider travlt i det lille ishus, og køen kan være lang. Men det er hele ventetiden værd.

Isen er mælkebaseret, let, cremet og velsmagende. Udvalget varierer i løbet af året, alt efter hvad der er i sæson, men du finder altid klassikkere som chokolade, nougat, amarena kirsebær, pistacie og kokos i frysedisken.

Friske (mælkefri og veganske) sorbetter fremstilles med friskplukkede bær og frugter fra Amager Fælled og de mange omkringliggende haveforeninger.

Isen kan købes i vafler, bægere, 0.75-2-liters bokse og i imponerende islagkager, som med garanti vækker opsigt til hverdags- , fødselsdags-, eller nytårsfesten.

Kvalitetsis hele året rundt

Om efteråret sniger en lidt tungere isvintervariant med Baileys sig vej ned i isdisken, og i ugerne op til årsskiftet produceres en særlig nytårsis – champagnesorbet – fremstillet på basis af tør cava.

Et ekstra plus ved Ismageriets is er ikke blot, at den fremstilles med økologisk mælk. Den mørke chokolade, som bl.a. anvendes i chokoladeisen, er både økologisk og fair trade. Og deres produkter indeholder så lav en fedtprocent og så få tilsætningsstoffer som mulig.

 

Teksten er leveret af isdamen.dk.