skip_to_main_content

Jul i Tivoli

Den gamle have har pyntet op og skaber en magisk julekulisse. Tidsbestilling inden besøget er et af flere tiltag, der skal sikre et trygt besøg for alle og undgå trængsel.

Jul i Tivoli er altid - også med ekstra forbehold - en virkelig hyggelig juleoplevelse og varer fra 19. november til og med 2. januar 2021. Den historiske fyldes med glimtende julelys, de fineste små træhuse pyntet med grangrene og snedækkede træer, der tilsammen skaber den perfekte nordiske julestemning. Julemanden og hans rensdyr kommer selvfølgelig også for at byde alle velkommen til havens forlystelser og det hyggelige julemarked.

Haven vil blive pyntet med mere end 70.000 julekugler og mere end 1.000 juletræer dækket i lys fra top til tå. Der vil også være et nyt, spektakulært projektionsshow på koncertsalens ikoniske facade.

Tivolis julemarked

Omkring 60 stande vil være pakket med alle de juledekorationer, snacks, søde sager og varme drikke, du kan tænke dig. Du kan endda fikse nogle af julegaverne i standene med strik, læder, håndværk og delikatesser.

Man skal betale entré til Tivoli for at besøge havens julemarked.