©  Foto:

Kadetten

Sekondløjtnantskolen, stedet hvor kadetter i sin tid fik striber på skuldrene, når de rykkede op i rang og blev officerer - Og hvor kadetterne i dag sørger for, at alle gæster får en oplevelse, der rykker. Både ved smagsløgene, serviceopfattelsen og det historiske indblik i Kadettens unikke omgivelser.

Caféen er økologisk og formidler områdets historie gennem de hjemmelavede retter, gæsterne kan få serveret. Er der grønt på tallerkenen, kan det meget vel være høstet i de små soldaterhaver, som Kadetten har genskabt. Desuden rummer caféen en lille scene og et økologisk bageri.

Gæster vil opleve, at omgivelsernes historie vil blive formidlet alle de steder, hvor Kadetten kan slippe af sted med det.

Kadetten går ikke på kompromis med kvaliteten, og alt på menukortet er hjemmelavet med en god portion kærlighed både til de økologiske råvarer og til dig!

Kadetten er en social økonomisk virksomhed drevet af en fond. Det betyder, at det økonomiske overskud går til at skabe plads på arbejdsmarkedet til mennesker med særlige behov.