Kulturhuset Islands Brygge

Foto: Wonderful Copenhagen
Aktiviteter
Kulturhuse
Adresse

Islands Brygge 18

2300 København S

Kontakt

E-mail:k-i-b@kff.kk.dk

Telefon:33 66 47 00

Et kulturhus på bølgelængde med byen

Med ca. 350 kulturarrangementer om året, fordelt på teater, koncerter, dans, fællesmiddag, comedy og alt det midt i mellem, er der oplevelser for enhver smag i Kulturhuset Islands Brygge.

Det kan være en kop kaffe i caféen, hvor du kan drømme dig væk med byens bedste udsigt over vandet. Det kan være med en kold fadøl i hånden til en koncert i Salen eller en brat opvågning med et fingerknips efter et storartet hypnoseshow, hvor du står tilbage med en vag erindring om, at du var en fugl for lidt siden.

Kulturhuset er også et sted hvor børn og unge kan opleve film, teater, musik og selvfølgelig bare lege. Fantasien får frit løb til SUPER SØNDAG – en kreativ legeplads med forskellige temaer, hvor kreativitet og eventyrlyst går hånd i hånd med en afslappet og hyggelig atmosfære for børn i alle aldre.

Mangler du et lokale til en konference, et møde eller måske til et brag af en fest, så er det også noget vi kan klare. I K-I-B bliver der holdt ca. 1000 møder og fester om året i vores lyse møde- og konferencelokaler og i selskabslokalet Lysthuset. Læs mere om hvordan du lejer et lokale her

Kom forbi så ofte du vil – vi har (næsten) altid åben!

Adresse

Islands Brygge 18

2300 København S

Åbningstider

01 Jan 11 / 31 Dec 20

Mon, Tue, Wed

10:00 - 23:00

Thu, Fri, Sat

09:00 - 00:00

Sun

09:00 - 22:00

Følg på:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen