©  Foto:

Living Suites

Bo i en fuldt udstyret lejlighed tæt på København.

Living Suites er et lejlighedshotel med en hjemlig atmosfære. Ideen bag stedet er at skabe følelsen af et hjem væk hjemmefra, hvor du både kan slappe af, arbejde og vil nyde at være. Lejlighederne hos Living Suites er fuldt udstyrede og har hver sin balkon samt et fuldtudstyret køkken. Dette gør stedet perfekt til længere ophold. Hvis du ikke ønsker selv at stå og lave morgenmad, kan du i stedet bestille det hos receptionen og få leveret den til værelset.

Når du bor hos Living Suites, kan du også bruge hotellets fælles opholdsrum, Living Room, hvor du kan arbejde eller slappe af med en bog, samt den fælles udendørs terrasse. Du har også gratis adgang til SATS fitnesscenteret, som ligger ved siden af hotellet.

Hotellet ligger i Nærum, omkring 20 km nord for København. Tæt på hotellet finder du offentlig transport, som kan tage dig til både København og resten af Nordsjælland. Nærum ligger tæt på smukke naturområder som Dyrehaven og Furesøen. Du kan leje en cykel på hotellet og tage på opdagelse i området.