©  Foto:

Lunden

Lunden ligger som et gemt spisested skjult i betonjuglen på Nørrebro og byder både på morgenmad, frokost og aftensmad til rimelige priser i rolige omgivelser.

 

Mellem boligblokkene i den ellers meget uudforskede del af Nørrebro ligger den charmerende café Lunden skjult bag hække og høje boligblokke. Spisestedet oser af baggårds- og baghave stemning, og er det perfekte spot, når solen titter frem.

Gårdhaven er fyldt med langborde, og her er der både plads til at spise morgenmad og drikke morgenkaffe, spise smørrebrød til frokost eller blive til aftensmad, hvor der serveres delevenlig grillmad. Lunden er skabt i et samarbejde mellem Nørrebrew og det populære Minnas Kaffebar, der er kendt for deres gode priser. De rimelige priser er blevet taget med videre til Lunden, hvor madmenuen cirka skifter hver uge. Af drikkevarer serverer Lunden både naturvin, drinks og øl fra Blågårds.

I den idylliske baggård er atmosfæren rolig og afslappende, og ejerne bag Lunden gør en dyd ud af, at skabe et rum, hvor der er plads til alle. Det gør de blandet andet ved at tilbyde morgenyoga, hvor overskuddet går til en lokal NGO, for et mere bæredygtigt nærområde.