Nikolaj Kunsthal

Foto: Wonderful Copenhagen
Attraktioner
Museer
Adresse

Nikolaj Plads 10

1067 København K

Den ombyggede kirke i hjertet af København viser international samtidskunst, og har fra kirketårnet en af Indre Bys bedste udsigter.

Kunsthallen ligger i den tidligere Skt. Nikolaj Kirke, Københavns tredjeældste kirke med et af byens højeste tårne. De smukke historiske rammer danner et kontrastfyldt bagtæppe for den moderne kunst, som vises i 5-6 årlige skiftende udstillinger. Hvoraf én er særligt tilpasset børn og unge.

Uden på den gamle kirkebygning står med store typer ”I’m not a church”, mens der på den anden side af murene meget passende er fuld kreativ aktivitet med ugentlige koncerter, performances, foredrag m.m., som en del af udstillingerne. Disse arrangementer kaldes Tower Sessions og er en lejlighed for kunsterne til at afprøve nye måder at præsentere deres projekter.

De eksperimenterende udstillinger i Nikolaj Kunsthal er både danske og internationale og nyskabende – både i form at tematikker, medier og budskaber, og leverer kunstneriske indspark til samtidens debatter om politiske, social og kulturelle forhold.

Adresse

Nikolaj Plads 10

1067 København K

Åbningstider

01 Apr 17 / 31 Dec 20

tirsdagfredag

11:00 - 18:00

lørdagsøndag

11:00 - 17:00

01 Jun 20 / 31 Dec 20

onsdagtorsdag

11:00 - 20:00

Åbningstider

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen