©  Foto:

Nivå Camping - ferie i det grønne ved Øresund

Nivå Camping ligger i noget af Nordsjællands flotteste natur i udkanten af Lave Skov kun 800 m fra lystbådehavnen og Nivå Strandpark, hvor der er fast livredder i sæsonen.

Velkommen til Nivå Camping i Nordsjælland

Naturens storhed i kombination med de mange kulturhistoriske aftryk i form af slotsruiner, klostre, slotte og museer kendetegner området samtidig med, at der er store muligheder for shopping. Desuden er der en bred vifte af muligheder for aktiviteter både til lands og i vandet. Hvad enten du har cykel, vandrestøvler, golfkølle eller badering med, så er Nordsjælland stedet for aktiv ferie. Ja, du har ikke tid nok til det hele, men må vælge.

Camping centralt i Nordsjælland

Nivå Camping ligger centralt for besøg i hele Nordsjælland. Her er der let adgang til tog, busser og cykelstier samtidig med, at vi ligger tæt på den smukke kyststrækning mellem København og Helsingør med det helt unikke maritime miljø. Oplysninger om pladsen

Nivå Camping er smukt beliggende ved Lave Skov i god læ for vinden og med egen sø. Pladsen ligger tæt på de gamle Lergravssøer, der er et besøg værd. Nivå Camping ligger 800 meter fra Nivå Havn med sandstrand og restauranter, og er du til golf, ligger Nivå Golfklub 5 km væk.

På cykel – kan lejes på stedet – kan du ad sikre stier køre til fx København, Louisiana, Nivaagaards Malerisamling og Nivaagaards Teglværks Ringovn. På pladsen kan du bo i hytte – vælg fx en primitiv retrohytte, en luksushytte eller et mobile home – eller i luksusshelters helt tæt på naturen. Du kan også bo i eget telt i et hyggeligt område med bordbænkesæt.

Fine sanitære forhold og lille kiosk med mulighed for bestilling af morgenbrød. Dejlig legeplads og et lille dyrehold bestående af 2 geder. Mulighed for leje af cykel. Der er en lille turistinformation på campingpladsen, hvor du kan hente lidt inspiration til ture eller aktiviteter.

Vi har 3 forskellige kategori hytter lige fra den ældre meget primitive hytte til luksus-hytten med eget bad og toilet, og nyt i 2015 Mobil homes. Find din hytte

En ny form for overnatning på Nivå Camping

Unikke luksus shelters af høj kvalitet for den kræsende gæst, der gerne vil ud i naturen.

Sport og aktiviteter

Der er kun 800 meter ned til Nivå Havn med 3 gode restauranter, vandaktiviteter og en dejlig børnevenlig sandstrand. Det smukke fredede område Lergravssøerne ligger i ”baghaven”. Her er der motionsstier, forhindringsbaner, naturlegeplads, hundefold og meget mere. Desuden er kun 2 km til Nivå Golf.

Attraktion på Nivå Camping: Nivå Klatrepark. Gå ikke glip af denne spændende aktivitet for hele familien.

Kom og bo på Nivå Camping og mærk historiens vingesus. Tæt på det legendariske Whiskey-bælte.