VisitCopenhagen

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Michael Rahbek brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

På bryghuset i Ryesgade bliver der brygget helt unikke og eksperimenterende øl af vores rebelske lillesøster BRAW. Nogle af disse øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske Nørrebro Bryghus øl produceres både til restauranten og til flaske.

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra den franske madskole og det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier.
Køkkenet benytter de nordiske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimenterer og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skiftes ofte.

Køkkenet byder blandt andet på 4-retters sæsonmenu, der i bedste Nørrebro stil også fås i en vegansk version.

Frokosten byder på smørrebrød af høj klasse, og Danmarks vildeste cowboytoast, der virkelig har vækket 80’er klassikeren til live igen.

Ølsmagning
Du kan også komme til ølsmagning hos Danmarks ældste mikrobryggeri, når ølpionerne fra Nørrebro Bryghus åbner dørene til bryggeriet. Til ølsmagningen står I sågar lige ved siden af kedlerne, og smager på noget af det øl, der er blevet brygget 2 meter fra jer. 

Ølyoga
I kan opleve det bedste fra to verdener, når Nørrebro Bryghus inviterer indenfor til ølyoga i deres BRAW Bar. Der er ingen smidighedskrav til ølyoga, og bryghuset sørger desuden for træningsudstyr i form af øl og yogamåtte – Namaste!