Gå til indhold
©  Foto:

OTTO Pizza

Hos Otto Pizza på Godthåbsvej på Frederiksberg kan du nyde sprøde napolitanske pizzaer til gode priser. Du bestemmer selv om du vil spise på stedet eller vil have pizzaen med hjem.

Holdet bag Otto er bestemt ikke ukendte i den københavnske madscene. Med Pluto, Gorilla, Barabba, Maison og Jagger er Otto langt fra tidligere Michelin-kok, Rasmus Oubæk og Christian Brandts første succes i restaurationsbranchen. Efter længe at have eksperimenteret med pizzabagning derhjemme kunne Oubæk til sidst ikke dy sig og besluttede i start 2021 at åbne Otto Pizza i samarbejde med Christian Brandt. Siden er det gået stærkt og Otto har nu tre pizzabarer, henholdsvis én på Frederiksberg, Amager og Vesterbro. Og det er ikke svært at begribe hvorfor da de napolitanske pizzaer både er yderst velsmagende og ikke koster det hvide ud af øjnene. Pizzaerne er lavet på koldhævet dej, toppet med lækkert charcuteri og grøntsager og bages i blot 90 sekunder ved 500 graders varme.