©  Foto:

Parterre

Parterre er en lille kældercafé og kaffebar på Christianshavn i København. Den åbnede i sommeren 2014 og er hurtigt blevet en af byens hemmelige kaffeperler.

Parterre holder til huse i en gammel bygning ud mod Christianshavns Kanal. Du skal lige et par trappetrin ned i kælderen, hvor du finder en rustik og meget æstetisk indrettet café med et godt lysindfald. Så fin, at det er en af de mest instagrammede caféer i København.

Parterre drives af far og søn, og det er især kaffen fra det svenske risteri Koppi, der er tiltrækningsplastret. Prisen på kaffen er tilmed yderst rimelig og ligger mellem DKK 26-36.

Tidlig morgenmad og frokost

Parterre åbner tidligere end de fleste andre caféer i København, kl. 07:00 i hverdagene og kl. 08:00 i weekenderne, så hvorfor ikke starte dagen her med en god morgenmad med fx blødkogte æg, friskbagte boller og croissanter.

Christianshavnercaféen serverer også små frokostanretninger, som fx avokado med havsalt på rugbrød eller grønsagsstænger med hjemmelavet hummus. Her ligger priserne i den lidt dyrere ende på omkring DKK 50, men smagen og kvaliteten er i orden.

Og så er der naturligvis også kage at sætte tænderne i bagefter.