©  Foto:

Perron

Midt i byens grønne oase, Banegaarden, ligger bageriet Perron. Her kan der nydes lækkert surdejsbrød, bagværk og pizzaer i højeste kvalitet og i hyggelige naturskønne omgivelser.

Luksusbageri i trælade

I slut 2021 åbnede Perron dørene til den hyggelige gamle DSB-trælade, hvor der nu bages de lækreste croissanter, wienerbrød og pizzaer. Alt er lavet på surdej og med økologiske råvarer og det er næsten et must at prøve Perrons specialitet under et besøg: en salt spandauer med bechamel sauce og tør skinke, drysset med revet ost.

En skjult perle

Det må siges at Perron ligger godt gemt af vejen og i sandhed er en af byens skjulte perler. Placeret midt i Banegaardens grønne terræn, er der både fredfyldt og naturskønt hos Perron, selvom der ikke er mere end 10 minutters gå gang fra enten Sydhavn Station eller Enghave Plads.

I køkkenet hos Perron, er det italienske Kevin Sciascia som har roret. Og med en fortid hos blandt andet den tidligere Michelin-restaurant Era Oras bageri, Il Fornaio og træning med Jesper Gøtz fra Lille Bakery, må det siges at han har CV'et i orden. Perron er åbent fra tirsdag til søndag.