©  Foto:

A. Petersen Collection & Craft

Besøg A. Petersen Collection & Craft og få indblik i dansk designs tilblivelse med et kig ind i både butik og værktsted.

En gammel tidligere garagebygning, rummer i dag en hyldest til dansk kunsthåndværk og design. I stueetagen finder du A. Petersen Collection & Craft – en toneangivende smeltedigel af dansk design og kunsthåndværk. Hos A. Petersen Collection & Craft har du chancen for at få et kig ind i både galleri og værksted, og udforske deres smukke møbelkollektion.

Bag butikken står ejerne Kari Svarre og Anders Petersen. De innovative ejere er toneangivende på den danske designscene. Fælles for både galleri og værkstederne er fokus på det gode håndværk, og en evig udforskning af forståelsen af form, farve, materiale og funktion.

A. Petersen Collection & Craft er et besøg værd for alle design interesserede, og de byder gerne velkommen til hele familien. Galleriet kombinerer deres udstillinger med workshops, foredrag og levende musik og inviterer designelskere i alle aldre til at komme og besøge dem.