Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant Lola

I hjertet af Christianshavn, placeret på en af voldene med udsigt over Stadsgraven finder du Restaurant Lola. Her laves der traditionelt dansk smørrebrød til frokost og retter inspireret af Asien og Latinamerika til aften.

Restaurant Lola er en afslappet kvarterrestaurant placeret i en gammel mølle på Christianshavn. Både stemningen og priserne er nede på jorden, samtidig med at maden er i topklasse. 4 serveringer kan fås for blot 395.- og 7 serveringer for 625.-.

Menuen er inspireret af de latinamerikanske, indiske og sydøstasiatiske køkkener og smage, så du er garanteret en lille kulinarisk verdensrejse når du aflægger Lola et besøg. Om du er i humør til tacos, ceviche, krydret grøn karry, eller butter naan, så finder du det på Lolas ellers relativt lille menu.

Unikt for Restaurant Lola er ydermere personalet og holdet bag. Med et mere fladt køkkenhierarki, arbejdes der på at skabe et mere lige arbejdsmiljø med høj trivsel, god kommunikation og hvor alles idéer er lige vigtige. Desuden prøver Lola også at gøre en social forskel og kan betegnes som et social-gastronomisk projekt, hvor man tager fat i nogle af de mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og træner dem i et gastronomisk forløb. Denne tilgang til at skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne resulterer i en særlig afslappet stemning, der som gæst kan mærkes på Lola.