©  Foto:

Restaurant Skipperhuset | I slottets baghave ved søens bred

I det historiske Skipperhus fra 1757 finder du en restaurant, der charmerer allerede, når du træder ind ad døren. Ligger i baghaven til Fredensborg Slot.

Ved bredden af Esrum Sø. Her finder du en hel særlig sjæl og charme med udsigt til skov, bådbro og Chaluphus med egen lille havn. Moderne gastronomi og klassiske teknikker.

På Skipperhuset bliver du mødt af gastronomi, der bygger på gode lokale råvarer og klassiske teknikker, der tilsammen sikrer en spiseoplevelse, der lever op til de smukke omgivelser. Kommer du i sommermånederne, er der mulighed for at nyde maden, naturen og roen helt ude i vandkanten af en af Danmarks skønneste søer, mens du om aftenen sidder på forreste række til de magiske solnedgange over Esrum sø. 

Madoplevelser på Skipperhuset

Menukortet bugner af lokale råvarer og mad lavet ud fra de klassiske teknikker. Nyd maden med udsigt over Esrum Sø, og oplev solen gå ned, mens du spiser husets signaturret med skaldyr: Skippertoasten. Menukortet byder også på smørrebrød i nye klæ’r, snacks og mindre retter – og på vinkortet finder du alt fra saftig naturvin til kendte klassikere. I sommermånederne og op til jul er det en fordel at bestille bord i god tid.

Aftenkortet byder på en luksuriøs madoplevelse bestående af en kavalkade af snacks, små retter og et ambitiøst vinkort, der spænder fra saftig naturvin og gode klassikere. Se Skipperhusets frokost og aften menuen.  

Uanset om du kører efter Skipperhusets charme, de magiske solnedgange eller en gastronomisk oplevelse er et besøg på Skipperhuset turen værd. Læs mere om Skipperhuset og historien bag