Grøn oplevelse
©  Foto:

Rungstedgaard Hotel

Rungstedgaard hotel har med sin naturskønne beliggenhed skabt et afslappende pusterum for sine gæster. Nyd et ophold med udsigt til de smukke omgivelser, og forkæl jer selv med både mad og aktiviteter, hvor der er kælet for detaljerne.

Kun få minutter fra Rungsted havn, omkranset af en idyllisk park, ligger Rungstedgaard Hotel centralt i Rungsted. 

Hotellet har i sandhed kælet for detaljerne. Både når det kommer til deres udvalg af aktiviteter og restauranter. Få varmen med saunagus eller lej et paddleboard, og få pulsen op.

Fuldend jeres ophold med middag i en af hotellets restauranter, hvor det nordiske køkken fortolkes, og sæsonens råvarer udnyttes til fulde. Du kan også bestille “Sushi in room”, og få lækker sushi fra Sticks’n’sushi på Rungsted Havn bragt til værelset. 

Værelserne er indrettet i minimalistisk, nordisk stil og de fremstår lyse og indbydende. Vælg værelse med udsigt til den fine gårdhave, til parken og skovsøen - eller book en suite med havudsigt til Øresund. 

Rungstedgaard Hotel ligger i fin afstand til flere lokale seværdigheder. Besøg Karen Blixens Rungstedlund, sig hej til Holger Danske på Kronborg eller udforsk kunsten på Louisiana.