©  Foto:

SALT Bar & Restaurant på Admiral Hotel

SALT Bar og Restaurant Ligger på Copenhagen Admiral Hotel i et maritimt miljø langs Københavns havnefront, tæt på Nyhavn og Amalienborg Slot.

SALT er en moderne udgave af de parisiske brasserier, designet af det engelske arkitektfirma Conran & Partners. Restauranten danner rammen om oplevelser og historier fra, da hele bygningen var et pakhus i 1780’erne. Indretningen er præget af de maritime omgivelser i Københavns Havn.

Køkkenet er moderne dansk og skabt ud fra et traditionelt fundament, hvor moderne teknikker er med til at forfine smagsformerne. En klassisk, genkendelig smag, hvor de jordnære danske råvarer krydres med et fremadrettet, moderne udtryk.

I centrum står den prisvindende køkkenchef, Rasmus Møller Nielsen, som siden 2004 har skabt den røde tråd mellem tradition og fornyelse. I 2014 vandt SALT for anden gang Nordic Taste under madfestivalen Copenhagen Cooking. Køkkenet i restauranten lukker kl. 22:00.

Bar

SALTs bar er placeret i en meget livlig del af Copenhagen Admiral Hotel tæt ved receptionen. Her kan du nyde et godt glas øl eller en drink. Er du småsulten, byder de på enkle lækre måltider kl. 12:00 – 22:45.

Søndagsbrunch

I vinteren 2021 introducerede SALT et søndagsbrunch koncept, som er rettet mod de virkelig madglade.

Konceptet består af en række serveringer, som eksempelvis består af østers, champagne, røget færøsk laks, Eggs Benedict og en række andre lune retter, samt en buffet af nøje udvalgte oste, charcuteri, juicer osv. råvarerne er i SALTs køkken altid i fokus og det smager man.

Måltidet afrundes med et udvalg af lækre konditorkager og kaffe efter egen smag.

Stemningen er uformel og afslappet, men man skal ikke være i tvivl om, at hele brunchoplevelsen er velorkestreret.

Søndagsbrunchen åbner kl. 12.00