©  Foto:

Self Care Shop

Self Care Shop - også kaldet Østerbros økologiske parfumeri & skønhedsklinik - er et parfumeri og en sundhedsbutik i én og samme butik på Østerbro.

Self Care Shop er indrettet som et gammelt apotek med mørkt merbau plankegulv, hvide købmandsreoler, hvide skranker og gamle opallamper.

I butikken finder du de førende økologiske hudplejemærker, økologiske hårplejeprodukter, økologisk kosmetik, dufte/parfumer, et stort udvalg af kosttilskud og naturlægemidler, bøger, håndkøbsmedicin og meget mere.

En gang om måneden afvikles skønhedsevent med forskellige skønhedsspecialister.

Danmarks første René Furterer Salon

I 2010 udvidede Self Care Shop med en økologisk skønhedsklinik, som behandler med økologiske luksus brands som danske Tromborg, engelske The Organic Pharmacy og REN skincare, australske Jurlique samt den franske aromaterapi serie Decléor.

Derudover finder du også Danmarks første og eneste René Furterer Salon - en hår- og hovedbundsklinik, som behandler hovedbundsproblemer med den eksklusive ekspertserie René Furterer fra Frankrig.  

Besøg Østerbros økologiske parfumeri & skønhedsklinik og få en oplevelse i en verden med sundhed og skønhed med nærværende og personlig service.