©  Foto:

Sliders

På Sliders får du det, navnet antyder – sliders. De populære amerikanske mini-burgere serveres her i alverdens udgaver med french-fries drysset med bladguld samt guldøl i kander.

De små burgere i alverdens udgaver – de såkaldte sliders – er et forholdsvist nyt koncept på de danske fortovscaféer og burgerjoints i Danmark, men de er omdrejningspunktet på spisestedet Sliders ved Peblinge Dossering.

Idéen bag restauranten Sliders er enkel: Burgerne skal kunne spises med én hånd, og de skal være i et udvalg og en størrelse, så man sultent sætter sig ved de rustikke træborde med flere forskellige på tallerkenen frem for en enkelt stor.

Derfor kan du på Sliders vælge ni forskellige slags burgere, som alle serveres i fingernemme størrelser og i udgaver af både oksekød, svinekød, and og kylling

Mini-burger til gode priser

Sliders ligger i rå lokaler og er udstyret med træ og glødelamper fra gulv til loft. De små burgere serveres både i restauranten med udsigt over Dronning Louises Bro, eller de kan fås som take-away.

En enkelt slider fås til den beskedne sum af 45 kr., og du kan få tre styk + en sideorder bestående af hjemmelavede french-fries eller en frisk salat for i alt 119 kr. Og vil du hæve niveauet på din gourmet-fastfood yderligere, så kan du få serveret dine french-fries med flager af 24 karat bladguld.

Til at skylle festmåltidet ned kan du naturligvis få en traditionel amerikansk milkshake, eller var det noget med en kande guldøl?