©  Foto:

Terra

Restaurant Tèrra har med sin grønne Michelin stjerne garanteret en gastronomisk og innovativ oplevelse, hvor bæredygtighed er i fokus og madspild ikke hører til. Tèrra inviterer dig ind i en varm og minimalistisk atmosfære, hvor der ikke bliver sparet på råvarerne.

På Østerbro finder du en kulinarisk perle, som har den dybeste respekt for naturen.

Hos Tèrra serveres der hovedsageligt retter fra det moderne køkken, som balanceres med lokalt biodynamisk kød eller friskfanget fisk efter sæson. Tèrra nærer den dybeste respekt for naturen, sæsoner og biodynamiske valg. Deraf navnet Tèrra, som på dansk betyder Jord og derfor skal associeres med Moder Jord. Tèrra forsøger derfor at bestræbe sig efter et moderne køkken uden etiketter, hvor retterne er inspireret af restaurantens kok, Valerio Serinos, rejser og filosofi. 

Den italienske Valerio Serino er ansvarlig for den bæredygtige fremgang. Valerio Serino forsøger dagligt at gøre en indsats for at gentænke og være innovativ i sit brug af ingredienser og produkter, som kommer ind i restauranten. Derfor kan Tèrra også erklære sig fri for madspild. Tèrra italesætter ikke sig selv som en italiensk restaurant, eftersom deres retter er udtryk for et internationalt køkken, som ønsker at kommunikere skønheden ved bæredygtighed, innovation, minimalisme og forhindre madspild.

Ønsker du i stedet den autentiske madoplevelse i indre by, så kan du også finde deres Pasta Lab i Torvehallerne hos Il_mattarello. I pastalab finder du en spisebar, hvor de producerer den økologiske pasta, som serveres på Tèrra.