©  Foto:

THEO

På den ikoniske vej Skindergade, finder du Restaurant Theo, der er forløbere på "bistronomi" og kombinerer det bedste fra flere Europæiske køkkener.

THEO, en fremragende restaurant beliggende i hjertet af København, tilbyder en enestående spiseoplevelse, der kombinerer dogmefri gastronomi med en stærk forpligtelse til bæredygtighed og kvalitet. Restauranten er kendt for sin unikke tilgang til madlavning, hvor de trækker på de bedste smagsoplevelser fra Europas kulinariske højdepunkter.

Menukortet er en hyldest til smag og kvalitet. Bæredygtighed prioriteres og  råvarerne er fra små, lokale gårde samt anerkendte producenter i Europa, der dyrker deres produkter med omtanke for miljøet. Menuen ændrer sig i takt med årstiderne, hvilket sikrer, at de altid kan tilbyde de bedste råvarer til deres gæster.

Til frokost kan du vælge den sammensatte 4-retters menu, og om aftenen bliver der serveret en 7-retters menu over 4 serveringer. Både til frokost og aften kan du også vælge fra a la carte menuen, der byder på et spændende udvalg af retter.