
Udtryk
Kun fem uger efter åbningen af Udtryk får de tildelt deres første Michelin-stjerne. Hos Udtryk serverer de Michelin-værdig gastronomi med inspiration fra det japanske og nordiske køkken.
I en smuk baggård, i en klassisk Københavnsk gul bygning på Teglgårdstræde, ligger restaurant Udtryk, som forener kulinariske oplevelser og æstetik. Chefkok Edward Lee står i spidsen. Gennem sin kokkekarriere har han tilbragt utallige timer i køkkener verden over, hvor hans vej gennem det kulinariske landskab har været styret af nysgerrighed og instinkt – fra de første dage i køkkenet til hans tid på nogle af Europas mest anerkendte Michelin-restauranter, hvor han særligt er kendt fra sin tid på Jordnær og Gaijin.
Menuen hos Udtryk henter inspiration i det japanske og nordiske køkken, og stræber efter at skabe en helhedsoplevelse, der ikke kun handler om mad, men også nærvær og kompromisløs kvalitet. Netop kvaliteten skinner tydeligt igennem – allerede fem uger efter åbningen i 2025 fik restaurant Udtryk tildelt sin første Michelin-stjerne. Dermed kan Udtryk bryste sig af at være den hurtigst stjernede restaurant i Danmarks Michelin-historie.
Med til at sørge for, at helhedsoplevelsen bliver noget helt særligt, er restaurantens interiør, der er smuk dekoreret med kunstværker af Bjørn Magnussen. Han har skabt værkerne specielt til Udtryk, som understreger restaurantens kreative og frie tilgang til gastronomi.