©  Foto:

Won Hundred

Fordi det skal være sjovt at klæde sig på

Won Hundred er et Dansk “rock and roll”-inspireret brand, der laver modetøj til både mænd og kvinder samt specielle unisex-kollektioner. Inspirationen "rock and roll"-livsstilen ses tydeligt i mange af Won Hundreds designs, hvor rå attitude og en forkærlighed for denim og læder er blevet kendetegnende for mærket.

Won Hundred har eksisteret siden 2004 og blev grundlagt af den kreative direktør Nikolaj Nielsen. Han vision for brandet er at skabe praktisk mode med fokus på detaljer og lang levetid. Won Hundreds stil varierer fra legesyge items til street wear og til det minimalistiske design, skandinaverne er kendt for. Det alsidige univers lægger op til at lege og eksperimentere med din personlige stil, uanset om du skal klædes på til arbejde, fritid eller fest.

Container 01

På Guldbergsgade på Nørrebro ligger Container 01, Won Hundreds konceptbutik hvor du kan finde et opdateret arkiv af Won Hundreds forrige kollektioner, unikke kollektionsprøver og overskydende styles. Butikken ligger på Guldbergsgade på multikulturelle Nørrebro, hvor den har selskab af en biograf, ølbaren BRUS og masser af gode restauranter.