Louisiana Museum of Modern Art | Daniel Rasmussen

Få 50% rabat på store kulturoplevelser

Til og med 9. august er der halv pris på entréen til museer og kulturinstitutioner. Ta’ ud og oplev historiens vingesus, kunsten og arkitekturen med familie og venner ­ i tryg afstand af andre. Alt er tæt på i København, og der har aldrig været så meget at opleve i din sommerferie!

Attraktioner og kulturinstitutioner i København følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og har med en masse gode tiltag gjort besøget hos dem trygt og sikkert. Husk at undersøge, om eksempelvis forudbestilling er nødvendig. 

Store oplevelser for de små

Ta' familien med ind i en tankevækkende verden af læring og leg. Eller tæt på dyrene, højt op i byens tårne og indenfor til museernes særlige børneoplevelser. Der er masser at vælge imellem, og der er 50% på entréen på disse steder.

Gå på opdagelse i kunsten og kulturen

Sommeren igennem er der halv pris på entréen til kulturens verden. Lad sanserne blive udfordret af fænomenale kunstudstillinger i spektakulære rammer. Find nye sider af den danske kulturskat og bliv inspireret af kunsten på disse fantastiske museer og kulturinstitutioner.

Sommerpakken sikrer kulturoplevelser i Danmark

Med regeringens sommerpakke har danskerne i disse sommermåneder rig mulighed for en masse kulturoplevelse til få penge. Regeringens aftale er en hjælpende hånd til kulturen i en coronatid og omfatter bl.a. en rabatordning på halv pris på billetter til en række kulturoplevelser. Vi har samlet en lang række her. Læs mere om sommerpakken.

Dyk ned i danmarkshistorien

Dyk ned i danmarkshistorien der definerer os, og store fortællinger fra verden omkring os på ferien i København. Disse steder formidler både de små personlige beretninger og tegner de store linjer i vores samlede historie. Og har halv pris på entréen hele sommeren.

Royale oplevelser i Kongens København

Besøg slotte og royale attraktioner, som spredt over hele København og et stykke udenfor fortæller historien om et af verdens ældste monarkier. Kom tæt på kongefamilien på Amalienborg og magtens centrum på Christiansborg Slot, eller et af de andre royale oplevelser. Der er 50% på entréen.