Museer og kulturoplevelser i København

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Her finder du fire kategorier af museer og attraktioner alt efter, hvilke kulturelle oplevelser, du søger - og med hvem.

I Københavns Kulturkvarter i hjertet af byen ligger der 19 kulturinstitutioner inden for 10 minutters gang. En praktisk måde at opleve en masse på en enkelt dag. 

Husk også at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

Coronakrisen har været hård ved kulturen, og nu mere end nogensinde, er der brug for at indløse billet, så museer og andre institutioner, kan fortsætte med at give turister og lokale fantastiske kulturoplevelser. 

Attraktionerne og kulturinstitutionerne i København følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og har med forskellige tiltag gjort besøget hos dem trygt og sikkert. Husk at undersøge, om eksempelvis forudbestilling er nødvendig.