Lyngby/Brede

Lyngby/Brede - Historie og gastronomi hånd i hånd

Foto: Jacob Lisbygd

Lige nord for København finder du den lille idylliske by Brede. Her kan du udforske Frilandsmuseet og få et indblik i, hvordan livet i Danmark var engang. Bagefter kan I nyde en skøn madoplevelse på Brede Spisehus, der ligger lige i "baghaven".

Frilandsmuseet

Frilandsmuseet er fordelt på 86 hektar land og rummer mere end 50 gårde, møller og huse fra perioden 1650-1940, og giver dig mulighed for at træde tilbage til det gamle Danmark, som det var i fortiden.

Brede Spisehus

Her finder du klassiske frokostretter med et nyt, friskt twist, der er tilberedt med de allerbedste sæsonbestemte råvarer

Classic Car House

Besøg Classic Car House og gå på opdagelse i den spændende udstilling med 300 klassiske biler - kun 20 min. fra København. Gå på opdagelse i de mange smukke klassiske biler og dyk ned i de spændende historier. Design din egen bil med farver, lys og lyd. Oplev Le Mans gennem 100 år. Se en flydende 2CV og meget mere. Oplev de medrivende fortællinger og historier på en guidet tur og tag børnene med på Car Hunt - en skattejagt for børn.

Classic Car House

Classic Car House

Veteranbil museum i Lyngby

© Classic Car House
Foto: Classic Car House