7 grunde til, at du vil tilbringe din sommer i København

Foto: Astrid Maria Rasmussen

Vi kunne blive ved i timevis om København og alle de fede ting, du kan lave her om sommeren. Der er det pulserende byliv, de frodige haver og de nordiske strande i ét - og du kan cykle mellem alle stederne! Men vi bør nok begrænse os, så vi har kun valgt syv.

Liste
Kort
01

Experience the bespoken biking culture

Rent a bike, jump in the saddle and get ready to conquer the streets of Copenhagen. Biking is by far the easiest way to get around in the conveniently small capital.

Læs mere
02

Sådan erobrer du Københavns kanaler

Vandet i Københavns gamle industrihavn er super rent, hvilket faktisk er en sjælden ting. Hele sommeren er havnebadene fulde af mennesker, der plasker rundt eller øver sig i hoveddyk fra Islands Brygges trappe, mens bådene fredeligt sejler forbi.

Læs mere
03

Find nye grønne områder rundt om hvert hjørne

København er ikke som de metropoler, der huser millioner af mennesker i enorme skyskrabere. Danmarks hovedstad er stadig ret jordnær og er oversået med grønne oaser som Kongens Have og Assistens Kirkegård. Perfekte steder til afslapning, solbadning og picnic.

Læs mere
04

Afslappet sommerstemning på de lokale markeder

Smag hele verden, og skyl den lokale københavnske stemning ned med dansk craft beer i topklasse. Hvordan er det?

Læs mere
05

Tag til stranden på få minutter

Kan du ikke vælge mellem en storbyferie eller en badeferie? Det behøver du heller ikke. Svanemøllen og Amager Strandpark er blot to eksempler på populære, sandede strækninger ikke langt fra centrum. Hvis du gerne vil en tur ud af byen, er der masser af smukke kyststrækninger at udforske på hele Sjælland.

Læs mere
06

Tag del i danskernes berømte lykke

Danskerne, der flere gange er blevet erklæret for verdens lykkeligste folk, er nærmest ved at bryde ud af begejstring i sommermånederne. Måske er det noget i luften, måske er de bare ved at komme tilbage fra den kolde vinter - uanset hvad, så vil du møde smilende ansigter overalt.

Læs mere
07

Og endelig, de mange gode dagsture...

...når du har brug for et sceneskift. Hvad med at besøge et andet land i en dag? En kort tur over sundet bringer dig til Malmø - Sveriges tredjestørste by, hvor du kan møde danskernes melodisk talende naboer og spise svensk "fika".