Guidede ture og sightseeing

Foto: Mikkel Schebye Johnsen

Kom et skridt dybere under huden på København med det store udbud af guidede ture til vands, til fods, på cykel eller med et særligt tema. Fx kan du smage på byens lækreste sager på en food tour, eller hoppe på cyklen og forstå, hvad der gør København til en cykelby i verdensklasse. 

Liste
Kort
Læg til "Min rejse"
The bike snake | Astrid Maria Rasmussen
Foto: Astrid Maria Rasmussen

Guidede cykelture

København er som skabt til ture på to hjul. Du kan leje cykler over hele byen og udforske bydelene på egen hånd eller blive inspireret af denne her liste og hoppe på en guidet tur rundt i byen. 

Læs mere

Udforsk Københavns kanaler i en lejet båd eller på kanalrundfart

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Larsbjørnstræde | Martin Heiberg
Foto: Martin Heiberg

Guidede gåture

København er en overskuelig størrelse, hvilket gør byen perfekt at opleve til fods. Og, hvis du ikke lige ved, hvor du skal starte, så har vi her samlet en liste af guidede gåture, der nok skal få dig ind på livet af København. 

Læs mere

Alternative københavneroplevelser og anderledes sightseeing

Gastronomisk rundtur, skattejagt, en tur med vandflyver, traditionel sightseeing eller en ridetur i den omkringliggende natur på hesteryg. Mange turoperatører i København er kreative, når det kommer til tematiserede oplevelser og helt særlige ture som alternativer til klassisk sightseeing.

Læs mere
Læg til "Min rejse"
Cykler regnbue | Thomas Høyrup Christensen
Foto: -

Cykeludlejning

Jernhesten har alle dage været den bedste måde at komme rundt i København. Det er nemt og hurtigt at cykle mellem de forskellige bydele, og man får set byen fra en helt ny vinkel fra de to hjul. Her er vores liste over steder, hvor du kan leje en cykel, hvis du ikke har din egen med.

Læs mere