WarPigs in Copenhagen's Meatpacking District

Guide til Kødbyen

Foto: Martin Heiberg

Kødbyen er i dag en kreativ boble, hvor restauranter, natklubber og kunstgallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her. Området har huset kødindustrien i mange årtier og består af Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby efter farven på bygningerne.

Add to my trip

Spis & drik

Kødbyens Fiskebar var blandt de første restauranter, der slog igennem i området, og den hjalp dermed med at omdanne Kødbyen til et sandt madmekka. I dag ledsages fiskebaren af en lang række forskellige spisesteder, og Kødbyen er blevet et af de områder i København med den højeste koncentration af spisesteder. Vi har oplistet nogle af vores favoritter her.

Liste
Kort

Barer og natklubber

Kødbyen er uden tvivl et af Københavns hotspots, når det kommer til natteliv. På de lange, lyse sommernætter hænger grupper af københavnere ud under åben himmel, mens de går fra den ene klub til den næste.

Gallerier

De industrielle, historiske og lidt slidte lokaler er den perfekte baggrund til de moderne kunstgallerier, der flyttede ind i Kødbyen, da slagterne flyttede ud. Her er en håndfuld, du bør tjekke ud.