©  Foto:

Prolog Coffee Bar

Kun nogle få københavnske kaffebarer formår at tage kaffebrygning til det ypperste niveau, og en af de steder er Prolog. Risteri, kaffebar og god gammeldags god stemning er altid at finde i den lille bar i Kødbyen på Vesterbro.

På en solrig dag i Kødbyen er der altid proppet med folk på fortovet foran Prolog, der nyder en mesterligt brygget kaffe i solen. Inde i kaffebaren er der begrænset med siddepladser, da man har ofret de fleste kvadratmeter for at give plads til brygningen af noget af byens bedste kaffe.

Prolog rister deres egen kaffe ude på Refshaleøen, hvor det kun er bønner af allerhøjeste kvalitet, der ender i risteren og i sidste ende, koppen. Ristestilen læner sig mod den lyse side, hvilket giver smagsnoter som bær, nødder og citrussødme frit spil. Men menuen af bønner på kortet er altid roterende med sæsonen, hvilket gør et besøg hos Prolog spændende for enhver kaffeinteresseret.

Kaffen serveres akkompagneret med lækkert bagværk fra Il Buco på Islands Brygge og gør-det-selv marhsmallows. Jonas Gehl, der er en af ejerne af Prolog, er den danske baristamester i fra både 2018 og 2019, så du er i gode hænder, for at sige det mildt.

Prolog har også udvidet og har også fået lokaler på Randersgade 45 på Østerbro, så du har rig mulighed for at få en kop Prolog kaffe!