©  Foto:

Apollo Bar

I baggården ved Charlottenborg Kunsthal og som nabo til farverige Nyhavn finder du den simple restaurant Apollo Bar.

Apollo Bar er mest en bar med vin, øl, snacks og mindre retter, men fra torsdag til lørdag skifter det over til at minde mere om en restaurant. De har dermed et mål om at appellere til alle typer med et koncept, der skifter i løbet af ugen. Det er et perfekt sted at tage hen efter et besøg i Nyhavn eller på Charlottenborg Kunsthal, og hvis vejret er godt, kan du sidde i solen i gården.

Ifølge chefkokken Frederik Bille Brahe fokuserer Apollo Bar på simple ingredienser og på at give gæsterne en god oplevelse med et twist af noget, de måske ikke lige havde ventet. Du kan eksempelvis til morgenmad bestille de mere kendte morgenmadsfavoritter som croissanter, blødkogte æg og surdejsbrød med ost, og hvis du vil kaste dig ud i noget nyt, kan du prøve yoghurt med græskar og granola eller den mundvandsfremdrivende og instagram-venlige ricotta og blåbærtoast.

Du behøver ikke købe billet til Charlottenborg Kunsthal for at besøge Apollo Bar, og kan bare komme som du er og få et lækkert måltid mad eller en flydende forkælelse.