©  Foto:

Brasserie 1861

Nyd store madoplevelser kombineret med en af Danmarks smukkeste havudsigter på Brasserie 1861.

I Brasserie 1861 er du garanteret en sanseoplevelse, der kombinerer køkkenchef Nanna Maria Hansens visionære køkken med en helt unik location på kanten af Øresund.

Restauranten serverer nytænkende anretninger inspireret af både det franske og nordiske køkken. Køkkenchefen har fokus på havet, den skønne omkringliggende natur, og på at skabe lokale sanseindtryk.

Navnet Brasserie 1861 refererer til hotellets grundlæggelsesår, fordi Brasserie 1861 bygger på et historisk fundament tilsat moderne økologi.

Fra restauranten er der udgang til to store terrasser, hvorfra du kan nyde en storslået udsigt til Øresund og direkte adgang til strandpromenaden og stranden.

Søndagsbrunch og bobler

Hver søndag slår Brasserie 1861 dørene op for en stor og lækker søndagsbrunch i smukke, afslappende omgivelser med udsigt ud over Øresund. Den indeholder alle de populære brunchklassikere, sæsonbetonede salater, køkkenchefens hjemmelavede specialiteter, konditorens søde sager, samt et delikat udvalg af brød, lunt, charcuterie, fisk og skaldyr.