Grøn oplevelse
©  Foto:

Strandhotel Marienlyst

Helt ud til vandet ved Øresunds kyst ligger Marienlyst Strandhotel. Her kan du overnatte i en af de mange værelser, nyde fransk/nordisk inspirerede retter i restauranten og slappe helt af i strandspaen.

Se lysene i Helsingborg og Helsingør, før du går i seng. Vågn op til det blikstille Øresund eller store, brusende bølger. Spis med inspiration fra stranden, havet og skoven – bæredygtigt og lokalt. Og flyd i den turkisblå infinity-pool med Kronborg Slot som baggrund, eller mærk sandet mellem tæerne på vej til strandsauna.

Værelser i strandhotelstil

Marienlyst Strandhotel har 227 værelser i flere forskellige kategorier, så du kan vælge det, der passer til dig. Der er alt fra small- og dobbeltværelser til store suiter med havudsigt.

Se værelserne på Marienlyst Strandhotel.

Gennemtænkt strandspa

Marienlyst Strandspa er udviklet gennem to år og åbnede i januar 2018. I 2019 vandt strandspaen den flotte titel "Årets Spa" til Danish Beauty Awards. Med mere end 1.600 kvm spa er der fokus på både klassisk spa og gamle badetraditioner og man kan nyde alt fra specialudviklede spa-behandlinger til saunagus i strandsaunaen, saltterapi, badestue og meget mere. Lad dig forkæle lige efter din smag med en Dagspa eller et Spaophold.

Læs mere om Marienlyst Strandspa.

Spis stranden, havet og skoven

Marienlyst Strandhotel byder på en sanseoplevelse med inspiration fra stranden, havet og skoven i hotellets restauranter, bar og brasserie. I restauranten 1861 mødes nordisk og fransk madkunst med et højt ambitionsniveau og bæredygtige råvarer. Restaurant Marienlyst serverer morgenmad, samt frokost og middag. I Dekant Vinbar og Nordlyst Brasserie og Bar kan du nyde nøje udvalgte vine og cocktails.

Strand- & Badehotel siden 1861 

Marienlyst Strandhotels historie byder på 155 års ubrudt hoteldrift, kongelige stamgæster og udsigt til Øresund, Sverige og Kronborg Slot. Marienlyst Strandhotel er et nordsjællandsk symbol på det gode liv, stilfuld badeferie og kulturel nydelse.

Som overnattende gæst har du fri entré til Casino Marienlyst. Desuden er der gratis WiFi overalt på hotellet, samt gratis parkering på hotellets P-areal.

Tæt på oplevelser

Fra hotellet er der 10 minutters gang langs strandpromenaden til det verdensberømte M/S Museet for Søfart, Kronborg Slot og Helsingørs historiske bymidte.