©  Foto:

Cap Horn

Et stykke ned af den brostensbelagte kaj i et af de gamle smukke huse i Nyhavn ligger restaurant Cap Horn.

I de gamle søfareres verden var dét at runde Cap Horn noget ganske særligt, og det er også restaurantens mål, at gæsterne går derfra med en særlig oplevelse, når de har 'rundet' dette Cap Horn.

Cap Horn er én af de få steder, der har fået lov til at beholde sit oprindelige udtryk med gamle vægge, trægulv, ildsted, forskelligartede stole og tallerkener samt pudsige nipsting hist og her, som alt sammen bidrager til en anderledes, afslappede og hjemlige atmosfære.

Hjemmelavet økologisk mad morgen, middag og aften

Kokkene tilbereder hver dag hjemmelavet mad helt fra grunden. Maden følger sæsonernes skiften og torvenes udbud af friske råvarer fra dag til dag.

Råvarer er økologiske for så vidt disse lever op til restaurantens kvalitetskrav.

Om morgenen er der brunch på menuen, til frokost serveres både smørrebrød og mindre lune retter. Til aften er der mulighed for at spise a la carte eller for en tre-retters menu.

Max kapacitet: 110 pax

Private dining: 50 pax