Cinemateket_Jørgen True

Cinemateket

Foto: Jørgen True
Aktiviteter
Biografer
Adresse

Gothersgade 55

1123 København K

Kontakt

E-mail:dfi@dfi.dk

Telefon:3374 3400

Website

www.dfi.dk

Det Danske Filminstitut i København står også bag biografen Cinemateket, der dagligt viser danske og internationale film.

Det Danske FIlminstitut er et alsidigt hus med aktiviter for både børn og voksne, og udover Cinemateket, rummer huset også Hovedfagbibliotek for TV- og filmlitteratur samt det nationale filmarkiv. 

Børn laver film

Siden 2002 har Film-X – som er filminstitutets filmstudier for børn og unge - tilbudt undervisning og vejledning i filmproduktion. De fleste besøgende er skoleklasser, men i weekenden er alle velkomne. Faciliteterne er yderst professionelle - fire veludstyrede filmstudier giver mulighed for at fortælle historier i vidt forskellige genrer. 

Biograf

Filminstituttets biograf Cinemateket tilbyder gratis kortfilm for børn i alderen tre til seks år. Se programmet

Brunch i Restaurant SULT

I weekenden fra kl. 10:00 - 15:00 byder Filminstituttets bar, café og restaurant SULT på en meget populær brunchbuffet, som især tiltrækker børnefamilier. Det er en god idé at reservere bord i forvejen på tlf.: +45 3374 3417.

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Det blev oprettet tilbage i 1997 som en sammenlægning af de tre tidligere statslige institutioner Det Danske Filminstitut, Statens Filmcentral og Det Danske Filmmuseum. 

Adresse

Gothersgade 55

1123 København K

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen