Grøn oplevelse
©  Foto:

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Velkommen til Clarion Copenhagen Airport - et førsteklasses hotel, hvor hele verden mødes i et et internationalt miljø af kunst, musik og mad.

Hotellet har en enestående beliggenhed to minutters gang fra Københavns Lufthavn, Terminal 3, via en overdækket glasgang. Det tager kun 12 minutter med Metro eller tog til Københavns attraktioner.

Hotellet er et arkitektonisk mesterværk indrettet i stilfuldt skandinavisk design, og de 378 rummelige værelser er den ideelle ramme for turister, som vil bo i flotte omgivelser med alle moderne bekvemmeligheder og bruge minimalt med transporttid til og fra lufthavnen.

For den ultimative forkælelse er et besøg i det eksklusive Ni’mat Spa et godt valg. Ni’mat Spa er inspireret af asiatiske traditioner og tilbyder et udvalg af afslappende massager og behandlinger. Det mindre fitnesslokale ved siden af spaen er desuden åbent 24 timer, og her er der naturligvis gratis adgang for hotellets gæster.

Nyd en udsøgt middag i hotellets restaurant Kitchen & Table, der byder på smage fra Manhattan, tilberedt med nordiske råvarer. Eller slap af med en drink i baren som den perfekte afslutning på din dag.