Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Foto: PR photo
Overnatning
Hoteller
Adresse

Ellehammersvej 20

2770 Kastrup

 Velkommen til Clarion Copenhagen Airport - et førsteklasses hotel, hvor hele verden mødes i et et internationalt miljø af kunst, musik og mad

Hotellet har en enestående beliggenhed to minutters gang fra Københavns Lufthavn, Terminal 3, via en overdækket glasgang. Det tager kun 12 minutter med Metro eller tog til Københavns attraktioner.

Hotellet er et arkitektonisk mesterværk indrettet i stilfuldt skandinavisk design, og de 378 rummelige værelser er den ideelle ramme for turister, som vil bo i flotte omgivelser med alle moderne bekvemmeligheder og bruge minimalt med transporttid til og fra lufthavnen.

For den ultimative forkælelse er et besøg i det eksklusive Ni’mat Spa et godt valg. Ni’mat Spa er inspireret af asiatiske traditioner og tilbyder et udvalg af afslappende massager og behandlinger. Det mindre fitnesslokale ved siden af spaen er desuden åbent 24 timer, og her er der naturligvis gratis adgang for hotellets gæster.

Nyd en udsøgt middag i restauranten, der tilbyder både en buffet og à la carte menu. Eller slap af med en drink i baren som afslutning på en lang mødedag.

Adresse

Ellehammersvej 20

2770 Kastrup

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Wonderful Copenhagen