©  Foto:

Det Fedtede Hjørne - Street Food

"Det Fedtede Hjørne" er Hornbæks beachside street food-marked - og områdets absolutte sociale topspot, hvor man kan smage på alverdens retter og varme og kolde drikkevarer.

Det Fedtede Hjørne har været et mødested i Hornbæk i mange år. Stedet gik tidligere under navnet Grill Rossinol og var berømt for sine grillkyllinger, hvoraf tilnavnet "Det fedtede hjørne" opstod. Det nye navn hang ved, men stedet er genåbnet med et nyt udseende og koncept, og er blevet udvidet med en café på den anden side af gaden. 

I dag har dette dejlige lille sted endnu mere at byde på. I det 800 kvadratmeter store udendørs område lige ved stranden kan du vælge mellem et stort udvalg af kolde og varme drikkevarer og en menu med forskellige retter. Nyd den friske luft hele året rundt - i de varmere måneder med solen i ansigtet og sand mellem tæerne. I de mere kolde og våde måneder kan du hygge dig under den overdækkede og opvarmede pergola. 

 

Global smag 

Maden fra de forskellige boder består udelukkende af kvalitetsråvarer - altid frisk tilberedt på stedet. Menuen skifter jævnligt hos de forskellige madboder, og du kan sætte tænderne i lækkerier som burgere, tacos og stegt fisk samt innovative retter fra Caribien, Indien og Argentina. 

Hvis du er på udkig efter en forfriskning, skal du nok få slukket tørsten i den velassorterede bar. Øl, vin, cocktails, alkoholfrie alternativer og sodavand - du kan finde lige, hvad du er i humør til. Så kom ned og vær med til strandfesten!