skip_to_main_content
VisitCopenhagen

Frankies Pizza

Frankies Pizza finder du på Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg og i Århus. Pizzaerne er eksperimenterne, rammen rå og prisen til at betale.

Frankies har fokus på gode klassikere fra det italienske køkken, krydret med nogle regionale specialiteter. Det er stedet, hvor du finder lækre pizzaer der er til at betale, god musik, kolde øl og drinks i lange baner.

På Frankies er der altid god og festlig stemning. De rå lokaler byder på lyserøde balloner, neon-skilte og lyskæder i loftet. De energiske tjenere sørger for god stemning og hurtig betjening. Det er oplagt at starte din by-tur på frankies, da det er muligt at købe FRANKIES FEAST, som tilbyder all you can eat pizza og all you can drink i cocktails og vin i 1,5 time til blot 350 DKK. Det er derfor også oplagt at besøge Frankies, hvis man er en lidt større gruppe.  

Max kapacitet: 186 pax

Madklubbens restauranter

Madklubben er en restaurantkæde i København, som ejer en række vidt forskellige spisesteder, som dog alle har én ting til fælles: De serverer kvalitetsmad til fordelagtige priser.